Uzay Kampı Türkiye olarak, kullanıcılarımızın hizmetlerimizden güvenli ve eksiksiz şekilde faydalanmalarını sağlamak amacıyla sitemizi kullanan üyelerimizin gizliliğini korumak için çalışıyoruz. Bu doğrultuda, işbu Uzay Kampı Türkiye Gizlilik Politikası, üyelerimizin kişisel verilerinin 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile tamamen uyumlu bir şekilde işlenmesi ve kullanıcılarımızı bu bağlamda bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır.

UZAY KAMPI TÜRKİYE GİZLİLİK POLİTİKASI

ESBAŞ (Ege Serbest Bölge Kurucu ve İşleticisi A.Ş.) (“Uzay Kampı Türkiye”) olarak, katılımcılarımızın ve potansiyel müşterilerimizin sunduğumuz konaklamalı ve konaklamasız programlardan güvenli ve eksiksiz şekilde faydalanmalarını sağlamak ve internet sitemizi ziyaret eden kullanıcılarımızın gizliliğini korumak için çalışıyoruz. Bu doğrultuda, işbu Uzay Kampı Türkiye Gizlilik Politikası (“Politika”), üyelerimizin kişisel verilerinin 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“Kanun”) ile tamamen uyumlu bir şekilde işlenmesi ve kullanıcılarımızın bu bağlamda bilgilendirilmesi amacıyla hazırlanmıştır. spacecampturkey.com çerez politikası İşbu Politika’nın ayrılmaz parçasıdır.

İşbu Politika’nın amacı, Uzay Kampı Türkiye tarafından işletilmekte olan www.spacecampturkey.com internet sitesinin (“Portal”) işletilmesi sırasında Portal üyeleri/ziyaretçileri/kullanıcıları (hepsi birlikte “Veri Sahibi” olarak anılacaktır) tarafından Uzay Kampı Türkiye ile paylaşılan veya Uzay Kampı Türkiyenin, Veri Sahibi’nin Portal’ı kullanımı sırasında ürettiği kişisel verilerin kullanımına ilişkin koşul ve şartları tespit etmektir.

Hangi Veriler İşlenmektedir?

Aşağıda Uzay Kampı Türkiye tarafından işlenen ve Kanun uyarınca kişisel veri sayılan verilerin hangileri olduğu sıralanmıştır. Aksi açıkça belirtilmedikçe, işbu Politika kapsamında arz edilen hüküm ve koşullar kapsamında “kişisel veri” ifadesi aşağıda yer alan bilgileri kapsayacaktır.

  • Kullanıcı Bilgisi
    • Katılımcının; adı, ikinci adı, soyadı, T.C. kimlik numarası, cinsiyeti, doğum tarihi, yaşı, uyruğu, adresi, okul adı, program türü, nüfus cüzdanının önlü arkalı fotokopisi veya taranmış hali, kamp dönem tarihi, yasal velinin ev telefonu, yasal velinin iş telefonu, yasal velinin cep telefonu, yasal velinin faks numarası, yasal velinin e-posta adresi, yasal velinin imzası. Refakatçinin adı, soyadı, T.C. kimlik no, cinsiyeti, doğum tarihi, yaşı, uyruğu, adresi, okul adı, ev telefonu, iş telefonu, cep telefonu, faks no, e-posta adresi, kamp dönem tarihi, refakatçinin çocuğa yakınlığı.
    • Ulaşım Bölümü Kapsamında: İzmir’e varış ve İzmir’den ayrılış şekli ile ilgili olarak, ulaşım şekli (hava yolu/otobüs), kalkış tarihi, kalkış saati, kalkış yeri, otobüs/hava yolu şirketinin adı, uçuş numarası.
    • Sağlık Bölümü Kapsamında:Katılımcının adı, soyadı, T.C. kimlik numarası, doğum tarihi, cinsiyeti, kamp dönemi, özel sağlık sigortası kartının fotokopisi, kan grubu, kronik hastalığı, bağışıklama bilgileri, soy geçmişi, tıbbi anamnez bilgileri, fizik muayene sonuçları, laboratuvar bulguları, reçetesi, kamp süresince kullanması gereken ilaçları, ebeveynden gelen yazılı ilaç kullanma talimatı, gıda, metal ve başka maddelere alerjisi, beslenme ile ilgili uyulması gereken kısıtlamaları, yasal veli olarak imzası. Katılımcı için doktor veya sağlık merkezleri tarafından verilmiş raporlar. Rapor veren doktorun adı, soyadı, diploma numarası, imza ve kaşesi.
    • İndirim Uygulamaları Kapsamında: Devlet Memuru İndirimi: Velinin devlet memuru olduğunu gösteren kimlik kartının veya kurumundan alınan yazılı belgenin fotokopisi veya taranmış hali, adı, soyadı, baba adı, T.C. kimlik numarası, kurum sicil no, emekli sicil no, doğum tarihi, görev ve ünvanı, öğrenim durumu, kadro derecesi, görev aylığı, kazanılmış hak aylığı, emekli aylığı. Kardeş İndirimi: Öğrencilerin nüfus cüzdanının önlü arkalı fotokopisi veya taranmış hali. Mail Order Yolu ile Yapılacak Ödemeler Kapsamında: Kredi kartı sahibinin adı, soyadı, T.C. kimlik numarası, nüfus cüzdanının veya ehliyetinin önlü arkalı fotokopisi veya taranmış hali, mail order formu, kredi kartı numarası, cvv veya cvv2 kodu, geçerlilik tarihi ve imzası.
  • İşlem Güvenliği Bilgisi
  • Talep/Şikayet/Öneri/Dilek Yönetimi Bilgisi

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun 3. ve 7. maddeleri dairesince, geri döndürülemeyecek şekilde anonim hale getirilen veriler, anılan kanun hükümleri uyarınca kişisel veri olarak kabul edilmeyecek ve bu verilere ilişkin işleme faaliyetleri işbu Politika hükümleri ile bağlı olmaksızın gerçekleştirecektir.

Gizlilik Politikamıza ait metni indirmek için tıklayınız.

Üste Çık