Uzay Kampı Türkiye olarak, kullanıcılarımızın hizmetlerimizden güvenli ve eksiksiz şekilde faydalanmalarını sağlamak amacıyla sitemizi kullanan üyelerimizin gizliliğini korumak için çalışıyoruz. Bu doğrultuda, işbu Uzay Kampı Türkiye Gizlilik Politikası, üyelerimizin kişisel verilerinin 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile tamamen uyumlu bir şekilde işlenmesi ve kullanıcılarımızı bu bağlamda bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır.

UZAY KAMPI TÜRKİYE GİZLİLİK POLİTİKASI

ESBAŞ (Ege Serbest Bölge Kurucu ve İşleticisi A.Ş.) (“Uzay Kampı Türkiye”) olarak, katılımcılarımızın ve potansiyel müşterilerimizin sunduğumuz konaklamalı ve konaklamasız programlardan güvenli ve eksiksiz şekilde faydalanmalarını sağlamak ve internet sitemizi ziyaret eden kullanıcılarımızın gizliliğini korumak için çalışıyoruz. Bu doğrultuda, işbu Uzay Kampı Türkiye Gizlilik Politikası (“Politika”), üyelerimizin kişisel verilerinin 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“Kanun”) ile tamamen uyumlu bir şekilde işlenmesi ve kullanıcılarımızın bu bağlamda bilgilendirilmesi amacıyla hazırlanmıştır. spacecampturkey.com çerez politikası İşbu Politika’nın ayrılmaz parçasıdır.

İşbu Politika’nın amacı, Uzay Kampı Türkiye tarafından işletilmekte olan www.spacecampturkey.com internet sitesinin (“Portal”) işletilmesi sırasında Portal üyeleri/ziyaretçileri/kullanıcıları (hepsi birlikte “Veri Sahibi” olarak anılacaktır) tarafından Uzay Kampı Türkiye ile paylaşılan veya Uzay Kampı Türkiyenin, Veri Sahibi’nin Portal’ı kullanımı sırasında ürettiği kişisel verilerin kullanımına ilişkin koşul ve şartları tespit etmektir.

Hangi Veriler İşlenmektedir?

Aşağıda Uzay Kampı Türkiye tarafından işlenen ve Kanun uyarınca kişisel veri sayılan verilerin hangileri olduğu sıralanmıştır. Aksi açıkça belirtilmedikçe, işbu Politika kapsamında arz edilen hüküm ve koşullar kapsamında “kişisel veri” ifadesi aşağıda yer alan bilgileri kapsayacaktır.

  •  Kullanıcı Bilgisi
    • Katılımcının; adı, ikinci adı, soyadı, T.C. kimlik numarası/pasaport no, cinsiyeti, doğum tarihi, yaşı, uyruğu, adresi, okul adı, program türü, takım arkadaşı bilgisi, kamp dönem tarihi; yasal velinin ev telefonu, iş telefonu, cep telefonu, e-posta adresi, imzası. Refakatçinin adı, soyadı, T.C. kimlik no, cinsiyeti, doğum tarihi, yaşı, uyruğu, adresi, okul adı, branşı, ev telefonu, iş telefonu, cep telefonu, e-posta adresi, kamp dönem tarihi, özel yemek kısıtlamaları, Covid-19 riskli durum bilgisi, refakatçinin çocuğa yakınlığı.
    • Ulaşım Bölümü Kapsamında: İzmir’e varış ve İzmir’den ayrılış şekli ile ilgili olarak, hava yolu ise hava yolu firması, uçuş tarihi, saati ve numarası.
    • Sağlık Bölümü Kapsamında: Katılımcının adı, soyadı, T.C. kimlik numarası, doğum tarihi, cinsiyeti, kamp dönemi, özel sağlık sigortası bilgileri, akut/kronik hastalığı, reçetesi, düzenli olarak kullandığı ilaçları ve ebeveynden gelen yazılı ilaç kullanma talimatı, gıda, ilaç, metal ve başka maddelere alerjisi, Covid-19 riskli durum bilgisi, beslenme ile ilgili uyulması gereken kısıtlamaları, yatağını ıslatma alışkanlığı, uyurgezerlik bilgisi, yasal velinin imzası. Gerekli durumlarda katılımcı için doktor veya sağlık merkezleri tarafından verilmiş raporlar. Rapor veren doktorun adı, soyadı, diploma numarası, imza ve kaşesi.
    • Mail Order Yolu ile Yapılacak Ödemeler Kapsamında: Kredi kart sahibinin adı, soyadı, kredi kart numarası, cvv veya cvv2 kodu, geçerlilik tarihi, imzalı mail order formu, T.C. kimlik numarası, nüfus cüzdanının önlü arkalı fotokopisi veya taranmış hali.
  • İşlem Güvenliği Bilgisi
  • Talep/Şikayet/Öneri/Dilek Yönetimi Bilgisi

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun 3. ve 7. maddeleri dairesince, geri döndürülemeyecek şekilde anonim hale getirilen veriler, anılan kanun hükümleri uyarınca kişisel veri olarak kabul edilmeyecek ve bu verilere ilişkin işleme faaliyetleri işbu Politika hükümleri ile bağlı olmaksızın gerçekleştirecektir.

Gizlilik Politikamıza ait metni indirmek için tıklayınız.

Uzay Kampı Türkiyeden Pandemi Dönemine Özel Programlar
Üste Çık