10.01.2018

"UZAY" DİLEĞİ GERÇEĞE DÖNÜŞTÜ

Uzay Kampı Türkiye’ye gelmeyi hayal eden Melike’nin (10) hayali, Pegasus Hava Yolları ve Bir Dilek Tut Derneği, Make-A-Wish Türkiye’nin ortak çalışmasıyla gerçeğe dönüştü.

Pegasus Hava Yolları’nın gönüllü çalışanları ve Bir Dilek Tut Derneği, Make-A-Wish Türkiye tarafından organize edilen ve hayati tehlike taşıyan hastalıklarla mücadele eden çocukların dileklerini gerçekleştirmeyi hedefleyen projeye, Uzay Kampı Türkiye de destek vererek Melike’nin hayallerini gerçeğe dönüştürdü.

Uzay Kampı Türkiye’de kendisi için düzenlenen bir günlük özel programa katılan Melike, astronot simülatörlerini kullandı, uzay mekiğine bindi ve Mars’la ilgili bilgiler aldı; Pegasus Hava Yolları ve Bir Dilek Tut Derneği, Make-A-Wish Türkiye ekibi ve gönüllüleriyle birlikte unutulmaz bir gün yaşadı.

Bir Dilek Tut Derneği, Make-A-Wish Türkiye Dilek Koordinatörü Tülin Katırcıoğlu düzenlenen çalışmayla ilgili olarak “Melike’nin hayali gerçek oldu. Daha sonrasında Melike ile telefonda görüştüğümüzde ses tonundaki mutluluk duyulmaya değerdi. Dileğin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese tek tek teşekkür ederiz.” sözlerine yer verdi.

Uzay Kampı Türkiye, Ege Serbest Bölgesi,35410, Gaziemir-İzmir/Türkiye
İrtibat: Yasemin Güzelcan Haber No: 01/18
Tel: +90-232-252 3500 Dahili: (305)
Faks: +90-232-252 3600